INFO-skriv Elde Moloanlegg.

nr. 2.   01.11.07

Årets siste info kommer her. Først det kjedelige og litt irriterende:

Årsavgift på 2700 kr (1200 kr) skal betales inn til konto nr. 4760 15 42834 snarest. De det gjelder har fått purring tidligere. 

Minner om tilbudet om å betale inn hver andelshavers andel av gjelden.

Betaler du inn 11500 kr (inkl. årets leie) før nyttår får du redusert årsavgiften med 1500 kr pr år fra 2007 til og med 2015, og du sparer noen tusen samtidig som foreninga kan redusere gjelden slik at vi ikke blir så sårbare for renteøkningene som dessverre er kommet. I år har tre nye gjort dette, og om bare to til aksjonerer, så er det ene lånet borte og fremtida ligger som et økonomisk Soria Moria der fremme. Dette er siste sjanse.

 Sommeren har forlatt oss og de fleste har avslutta båtsesongen, forhåpentligvis noen opplevelser rikere i alt godværet vi har hatt.

En stor begivenhet for oss var jubileumsfesten på Bremnes siste helga i august i  anledning 25-årsjubileet. Festkommiteen besto av Brynjulf Gamst, Arnold Pedersen, Jan Olaf Hansen og Willy Hansen. Ca 50 personer deltok, og vi koste oss uti sene nattetimer med mat og drikke, sang og dans. Arnold Pedersen og Halvor Bjørback fikk blomster for sitt arbeid for foreninga. Disse har, sammen med Bendiks Bendiksen og Alstein Pettersen, vært med fra starten.

Nylig er alt av fortøyningsopplegg under vann vært ettersett av våre frosker Torbjørn Eilertsen og Trond Hansen. En del kjetting med mer er skiftet, så nå skal det være trygt før vinteren kommer settende. 

Neste år planlegges det bygging av 8 nye kaiplasser. Mange er solgt allerede. Vi regner med å starte i april med dette arbeidet. 

Jeg vil gjerne ha e-post adresse på alle. Send en e-post til kurt.myhre@kvafjord.kommune.no om jeg ikke allerede har din mailadresse eller du har fått ny. Minner om nettstedet www.eldamolo.no for mer info og mye interessant stoff.

 Alle som skal ligge ute i vinter må sjekke fortøyninger og båter jevnlig. Senere vil det bli sendt ut ei vaktliste slik som tidligere.

 Spørsmål kan rettes til undertegnede på tlf 470 17 968 eller dere kan sende epost eller SMS.

                                                                           For styret, Kurt Myhre.